SS5885 ljuske bele kvarca stvorili kamen pultovi napravio, napravio je kamen kvarca velike ploče

SS5885 ljuske bele kvarca stvorili kamen pultovi napravio, napravio je kamen kvarca velike ploče

Mislio Industries Corporation Limited je jedan od glavnih Kina ss5885 ljuske belim kvarc je projektovao kamene pultovi napravio napravio proizvođači velike ploče kamene kvarca, dobrodošli na veliko jeftino ss5885 ljuske belim kvarc je projektovao kamene pultovi napravio napravila kamene kvarca velike ploče od nam...

Pošalji upitĆaskanje sada

Mislio Industries Corporation Limited je jedan od glavnih Kina ss5885 ljuske belim kvarc je projektovao kamene pultovi napravio napravio proizvođači velike ploče kamene kvarca, dobrodošli veleprodaje jeftine ss5885 ljuske belim kvarc je projektovao kamene pultovi, napravio je napravila kamene kvarca velike ploče od nam fabriku i potvrdu beli kameni pultovi cene sa nama.

Opis proizvoda


O Summerly kvarcni kamen


Veštačka kvarca je sintetizovao sa kiselinom oprane 93% visoke čistoće kvarcni kamen, 7% polimeru i malu količinu neorganske pigmenta pod vakum stanje, kao i kroz heterogenih materijala agregacije tehnologiju.

Poznat kao kamen modifikovana, veštačka mermer je mešavina mermerna prah, smole i pigmenta bacila koristi vakuumskim oscilacija za formiranje bloka. Ploče su zatim proizveo rezanje, brušenje i poliranje. Neke fabrike su razvili poseban, niske viskoznosti, srednje snage poliester smole za unapređivanje čvrstoću, snagu i sjaj za usne, kao i da se smanji apsorpcija vode.

1

Ime proizvoda

SS5885-Shell bele

2

Ime Brenda

Summerly kvarcni kamen

3

Boja

Slikoviti

4

Veličina

Ploče veličine: 3000x1400mm, 3000x1600mm, 3200 X 1600

Rez-da-veličina: 1200x1200mm 800x800mm, 1200x800mm, 600x600mm, 300x300mm, 300x600mm;

Prilagođena veličina tabli.


5

Debljina

12mm, 15mm, 18mm, 20mm, 25mm, 30mm

6

Mohs čvrstoće

6.9

7

Kvarcni kamen uzorka

Besplatno

8

Glavno tržište

USA, Kanade, Australije, zemlje jugoistočne Evrope

Proizvod Show


Uzorak boje

Druge vruće boje


Aplikacija-pultovi


Dostava

10-15 dana nakon recive avansno plaćanje depozita


Brend informacije---Summerly kvarcni kamen


"SUMMERLY KVARCA" je mislio Industries Corporation naporima za izgradnju visoko-end kvarca brend. Naših fabrika, koja se nalazi u "Svetu kamen" Shuitou, je jedan vodeći i pouzdan kompanija specijalizovana za istraživanje amp; razvoj, proizvodnja, prodaja i servis kao jedan od moderne velike veštačke kvarca proizvodnje preduzeća, sa ciljem da se proizvede Kina najkvalitetnijih veštačka kvarcni kamen. Sa deset godina iskustva u veštačka kamene posao, implementaciju modernog menadžmenta režim i proizvodnje kvalitetnih proizvoda u industriji kvarca, osnivanja kreirate svoje brend quot; SUMMERLY quot;. Imamo jedan jak proizvod istraživanja i razvoj i mogućnost nezavisne inovacija, kreiranju veću vrednost za kupca.Hot Tags: ss5885 ljuske belim kvarc je projektovao kamene pultovi, napravio je napravio kamene kvarca velike ploče, beli kameni pultovi, Kine, proizvođači, fabrika, veleprodaje, jeftin, trošak
Srodni proizvodi
Istraga