Dom > О нама


"СУММЕРЛИ КУАРТЗ" компаније ТХИНКИНГ Индустриес Цорпоратион за изградњу врхунског бренда кварца. Наша фабрика, која се налази у "Светом камену" Схуитоу, једна је водећа и поуздана компанија специјализована за истраживање и развој, производњу, продају и услуге као једна од савремених предузећа за производњу вештачких кварца, са намером да производи врхунски кварцни камен . Са десетогодишњим искуством у пословима вештачког камена, имплементацијом савременог начина управљања и производњом висококвалитетних производа у кварцној индустрији, наш оснивач креира сопствени бренд "ЛЕТО". Имамо јако истраживање и развој производа и независне иновацијске способности, стварајући већу вриједност за купца.


Схунсен Индустриес Цорпоратион , као наша фирма са истим власником, има искуство запослених и стручњака из области умјетног камена и међународног пословања. Дугогодишње предузеће Схунсен Индустриес Цорпоратион строго врши научно управљање и рад. Са мотом "Квалитет Прво, Клијент први", Схунсен добија добру репутацију од клијената широм света. Уверени смо да вам понудимо наше најбоље услуге и добродошлим на упит и сазнајте више.


Наше предности укључују:

● Фабрика производње покрива површину од 20000 квадратних метара, са три међународна напредна аутоматска линија за производњу кварцног камена, има јединствену формулу технике. Истражујемо и развијамо многе серије, многе дизајне и боје и спецификације висококвалитетног кварца. Наша фабрика произведе 1 милион квадратних метара висококвалитетног кварца годишње. Највећа тржишта леже у Северној Америци, Јужној Америци, Европи, Океанији и другим деловима света.

● Имајући властиту Р & Д лабораторију, производи држе корак са временом.

● прошао је ИСО9001 и све врсте сертификата за инспекцију, као што су: сертификација система за управљање животном средином, сертификација система за управљање квалитетом, ЦЕ, СГС итд.

● Са првокласним стручним тимом, десетогодишње искуство у пословању у иностранству, младе и пуно страсти, најискренији сервисни став и богато професионално знање, активно проширујемо домаће и међународно тржиште, већ је освојио доследно високо признање у домаћим и међународним тржиштима.

● Пројекти уговарања како у земљи тако иу иностранству, укључујући Ксиамен Интернатионал Тоурисм Пассенгер Терминал, дали су комплетан пројекат некретнина, колеџ Ксиамен Јимеи Ксинцхенг Цхенгии, Музеј науке и технологије и Библиотека итд.

Са захвалним срцима цијенимо све пријатеље који нам помажу. У наредних 10 година доносићемо вам сјајну и дивну будућност!